★★★★★ 4.7/5 |Bekijk alle reviews.

Daklekkage spoed

Heeft u last van een lekkage in uw platte dak? Plat Dak Expert schiet u te hulp! Wij komen met spoed bij daklekkage.

 • Professionele dienstverlening
 • Gratis offerte aanvragen
 • Vakmanschap gegarandeerd
 • VCA gecertificeerde dakdekkers
 • Tevredenheidsgarantie
 • Inclusief video’s en foto’s van voor- en achteraf
 • Kwaliteit materialen
 • Gratis dakinspectie
 • Garantie tot wel 20 jaar!
 • Op locatie binnen 24 uur
 • Geen onvoorziene kosten
 • Scherp geprijsde offertes
trustpilot
facebook-reviews
vca
google-logo

★★★★★ 4.7/5.0

Wij zijn beoordeeld met een 4.7/5.0 (Beoordeeld door 1600+ klanten).

Offerte Aanvragen

Offerte op maat. Gratis en vrijblijvend!


Heeft u vragen? Bel ons! 085-0604169

Daklekkage spoedreparatie

Moet u een daklekkage direct repareren? Daklekkage spoed! In de meeste gevallen kunt u een lek op tijd opsporen en repareren, maar er zijn momenten waarop een daklekkage met spoed moet worden aangepakt. Het is mogelijk dat uw dak ernstig lekt en het water naar binnen stroomt, wat niet alleen aanzienlijke schade (en hoge kosten) veroorzaakt, maar ook gevaarlijk is.

 • VCA gecertificeerde dakdekkers
 • Gratis offerte aanvragen
 • Inclusief video’s en foto’s van voor- en achteraf

Kortom, bij een ernstig noodgeval met daklekkage laat u een vakman van Plat Dak Expert naar uw woning komen. Met onze 24/7 spoedservice zijn wij binnen twee uur op uw dak om u een (nood)oplossing te bieden.

dak lek spoed reparatie

GESPECIALISEERD IN PLATTE DAKEN

Wij zijn experts als het gaat om een plat dak.
Wij komen bij u langs voor een gratis dakinspectie.
Zo zorgen wij ervoor dat de kosten transparant blijven en u zich geen zorgen hoeft te maken over verborgen kosten.
Heeft u een dakdekker nodig voor uw platte dak?
Vraag dan gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan!

Whatsapp

Wanneer spoedig een reparatie nodig bij een lek?

Vraagt u zich af of een daklekkage direct gerepareerd moet worden? Ja, een daklekkage moet meestal onmiddellijk worden verholpen. Als u een van de volgende symptomen heeft, is het zeer waarschijnlijk dat uw daklekkage onmiddellijk moet worden aangepakt:

 • Water die naar binnen druppelt
 • Barstende plafond, stucwerk die los raakt
 • Vochtige plafond, knipperende of uitgevallen lichten
 • Dakbedekking die losgeraakt is
 • Lekkage tijdesn storm of regen

Neem in elk van deze gevallen onmiddellijk contact met ons op, zodat wij uw daklekkage snel kunnen repareren. Zo vermijdt u aanzienlijke materiële schade en gevaarlijke omstandigheden.

gevolgen daklekkage
spoeddienst dakdekker daklek

Redenen voor spoedreparatie van dak lek

Een daklekkage veroorzaakt door een van deze problemen duidt op aanzienlijke schade en/of potentieel gevaarlijke omstandigheden. Een daklekkage kan schade veroorzaken aan uw dak, huis en bezittingen. Bovendien kan knipperend licht duiden op vocht in de buurt van de elektriciteitskabels, wat kortsluiting kan veroorzaken.

 • Professionele dienstverlening
 • Snel op locatie
 • Tevredenheidsgarantie

Gelukkig staan wij altijd voor u klaar om uw daklekkage direct te repareren. Zelfs op kerstavond en/of tijdens een stortbui of hevige sneeuwval. Wij zorgen voor een oplossing, ook al is het een noodoplossing die gevolgd moet worden door een definitieve reparatie. Voor dit soort lekkages bent u meestal gedekt, en wij zijn doorgaans binnen 2 uur beschikbaar omdat wij ploegendiensten hebben en door heel het land werkzaam zijn.

Direct bellen voor daklekkage spoed

De gevolgen van een daklekkage kunnen al snel oplopen tot honderden of duizenden euro’s. Wacht daarom niet met het inschakelen van een platdak expert. 

 • Geen onvoorziene kosten
 • Scherp geprijsde offertes
 • Gratis dakinspectie

U voelt geen urgentie, maar er is een mogelijkheid dat uw dak lekt? Zoek uit wat er aan de hand is door een gratis dakinspectie aan te vragen. Heeft u een spoedeisende daklekkage? Laat het nu repareren om erger te voorkomen. Bel 085 – 06 04 169 voor onze spoedservice 24/7, 365 dagen per jaar.

spoedreparatie daklekkage

Veelgestelde vragen

Hieronder kunt u de veelgestelde vragen terugvinden.
Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe ontstaat een dak lek?

Daklekkages komen veel voor. Daklekkages kunnen verschillende oorzaken hebben. Omdat sommige problemen minder duidelijk zijn dan andere, kan het vinden van de bron van een lek een uitdaging zijn. Water sijpelt het vaakst door als gevolg van beschadiging van de dakbedekking.

Daken kunnen versleten of beschadigd raken door de weerselementen en door ouderdom. Dit geldt zowel voor hellende als platte daken.

Dakgoten of dakdoorvoeren kunnen allemaal lekken veroorzaken. Als een dakgoot verstopt is, kan het water niet weg en ontstaat er een lek. Een dakdoorvoer kan van tijd tot tijd aan vervanging toe zijn, of er kunnen andere problemen zijn.

Hoe kan ik een lekkage aan mijn dak herkennen?

Tekenen van schimmel duidt aan op een lekkage. Schimmel heeft genoeg tijd gehad om te groeien. Er komt een muffe geur uit uw huis. Dit kan een signaal zijn dat er iets mis is met uw woning, zoals gele vlekken, verkleuring of kringen. Als er vocht in uw huis sijpelt en het papier op de muur begint op te bollen, kan het loslaten. Dit zijn ook tekenen van een lekkage.

Wat voor gevolgen kan een daklekkage hebben?

De gevolgen van een lek gaan verder dan alleen het vochtig worden van uw huis. Een verborgen lek kan nog meer schade aanrichten omdat het niet onmiddellijk wordt ontdekt.

Water kan onder het dak vast komen te zitten, waardoor schimmel kan ontstaan en de constructie van het dak in gevaar komt. In dergelijke situaties moet het hele dak worden vervangen.

Reparaties van schade aan dakbedekking kunnen kostbaar zijn, vooral als u niet zeker weet wat de oorzaak van de schade was. Lekkage veroorzaakt zowel op korte als op lange termijn problemen, kosten en reparaties. Hoe sneller een probleem wordt aangepakt, hoe minder schade het aan uw huis en dak zal toebrengen.

Wat zijn de kosten voor reparatie van een lekkend dak?

Sommige mensen zijn niet bereid om nu een dakdekker in te huren. Iedereen wil graag weten hoeveel iets gaat kosten voordat ze een beslissing nemen; maar omdat de kosten van het repareren van een lekkage onvoorspelbaar zijn en afhankelijk van talloze factoren, is het onmogelijk om dit van tevoren te voorspellen.

Een ander ding om over na te denken is hoeveel water eruit komt. De bron van het lek is ook een overweging. Dit heeft te maken met hoe eenvoudig of ingewikkeld het is om bij de oorsprong van het lek te komen, wat van invloed is op hoe snel u het kunt repareren.

Ten slotte zal de toestand van de rest van het dak de prijs beïnvloeden. Als uw dak in slechte staat is, kan de vakman u aanraden het zo snel mogelijk te vervangen.

U kunt een vrijblijvende offerte krijgen voor een gratis dakinspectie als u nu belt. U weet dan van tevoren hoeveel het gaat kosten.

Hoe kan je een daklekkage opsporen?

Wij maken gebruik van geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat we elk lek snel kunnen lokaliseren. Wij kunnen de route van het water volgen met behulp van een bepaald licht om te bepalen waar het lek is ontstaan.

daklekkage spoed
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button