★★★★★ 4.7/5 |Bekijk alle reviews.

Reviews

google

Reviews

Lees hieronder de beoordelingen van onze klanten.

a-icon

Familie Vergroesen

★★★★★

We hadden een dak van meer dan 20 jaar oud met vier lagen die verwijderd moesten worden. Ze hadden het dak eraf en het triplex eraf in één dag. Van begin tot einde waren ze professioneel en uiterst behulpzaam. Prima service voor een prima prijs.

b-icon

Chris Stewart

★★★★★

Een dak vervangen is nooit leuk, maar wel nodig. Ik belde 3 bedrijven, kreeg 3 offertes en Platdak expert reageerde het snelst en gaf de beste prijs. Ik weet niet veel over dakbedekking, maar ze hebben me geholpen de juiste opties voor mijn huis te kiezen.

m-icon

Martin Koudijs

★★★★★

Wij kregen veel last van daklekkages. Onze dakbedekking was nogal verouderd en met vele malen reparaties zijn we niet echt opgeschten. We wilden een nieuwe dakbedekking. We kregen een voordelige offerte. Uiteindelijk hebben wij ons plat dak laten bedekken met een bitumen dakbedekking. Ze kwamen en gingen zoals gepland. Al wat regenbuien meegemaakt en geen last meer gehad van een lekkage.

p-icon

P.O. Kleinjan

★★★★★

We hadden wat schade aan ons dak, wat fijn is verholpen. Ze hebben tussendoor ook fijn foto’s en video’s doorgestuurd, zodat we ook wisten waar ze allemaal mee bezig waren.

e-icon

Elle van der Most

★★★★★

We hebben een oud huis, die geen isolatie had. Dus altijd hoge rekeningen. We zijn er eigenlijk veel te laat mee maar uiteindelijk hebben wij toch ons dak laten isoleren. We hebben direct verschil gemerkt in onze rekeningen! 

j-icon

John Timmer

★★★★★

Onze schoorsteen begon laatst te lekken en nogal hevig. Dus met spoed gebeld. Ze waren aardig snel langsgekomen en kwamen gaven een leuk prijs. Ze konden het wel niet direct repareren, maar wel de volgende dag. Dus dat is niet zo erg en ben zeer tevreden over deze fijne heren.

o-icon

Olivia

★★★★★

Onze dakbedekking vloog er bijna van af. Ze hebben het direct gerepareerd. Aan de video te zien zit die nu stevig vast. Bedankt!

k-icon

Kazim Sariyaprak

★★★★★

Goed bezig, echt! We zijn volop tevreden van zowel de prijs als de kwaliteit.

d-icon

Daan Gerritsen

★★★★★

De procedure om een nieuw dak te krijgen was naadloos. We zijn erg blij met ons nieuwe dak en hebben er alle vertrouwen in dat het lang meegaat.

f-icon

F.T. Niël

★★★★★

Na 2 andere bedrijven gesproken te hebben, hebben we dit bedrijf langs laten komen. Geen bellen en geen toeters, alleen de informatie die ik nodig had voor een prijs die logisch was. Ze waren op tijd en hadden genoeg mannen om het goed te doen, ik was meer dan tevreden over de communicatie, ze kwamen terug op elke vraag die ik had. Dit is een bedrijf dat ik van harte zou steunen en ze een 10+ zou geven voor service.

w-icon

Wesley Harwig

★★★★★

We waarderen het werk dat ze aan ons huis hebben uitgevoerd. Ze hebben geweldig werk geleverd en waren zeer gewetensvol bij het opruimen en installeren. We zijn oa blij met het resultaat.

r-icon

Ricardo Horst

★★★★★

De dakexpert kwam naar mijn huis en repareerde het dak. Ik heb ook een offerte opgevraagd bij andere dakdekkers en die vroegen veel te veel geld voor reparatie. Platte dakexpert gaf me ook een heel goede offerte voor een compleet nieuw dak, wat ik volgend jaar zal doen. Ze zijn professioneel en bieden echt goede prijzen.

Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button