★★★★★ 4.7/5 |Bekijk alle reviews.

Veelgestelde vragen

Antwoord op uw vragen

Hieronder kunt u de veelgestelde vragen terugvinden.
Heeft u geen antwoord kunnen vinden  op uw vraag of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op.

Kunnen jullie dakbedekking over bestaande dak aanleggen?

Jazeker! Dit is één van de vele voordelen van een bitumen dakbedekking. Wel moeten wij eerst op locatie komen controleren of uw huidige dak hier geschikt voor is en de draagstructuur dit aankan.

Gaat het vervangen van het dakleer wel feilloos verlopen?

Wij hebben vele jaren ervaring als platdak experts. Meestal kan de bitumen dakbedekking probleemloos vervangen worden en kan de nieuwe dakbedekking over bestaande aangelegd worden. Wel moetent wij dit eerst op locatie komen controleren.

Hoelang krijg ik garantie van jullie?

U kunt bij ons tot wel 20 jaar garantie krijgen. Voor meer informatie kunt u onze garantiepagina bezoeken.

Moet ik mij zorgen maken over de brandveiligheid?

Wij zijn goed opgeleid in brandveiligheid en zijn op de hoogte van alle voorschriften. Deze regels worden door ons strikt opgevolgd. Bovendien worden wij regelmatig bijgeschoold op het gebied van brandveiligheid. U kunt er dus op vertrouwen dat de risico’s minimaal zijn.

Wat kost een dakdekker?

Het is moeilijk om van een afstand een prijsopgave te doen. Elk project is uniek, en er zijn veel variabelen die de kosten beïnvloeden. Er moet een gratis dakinspectie worden uitgevoerd door de dakdekker voordat we een offerte kunnen geven. De offerte is transparant, gratis en vrijblijvend. 

Hoe kan je als huiseigenaar weten of je problemen hebt aan je dak?

Daklekkages zijn de meest voorkomende bron van ontdekte dakproblemen. Dakproblemen zoals scheuren, kromtrekken of ontbrekende dakspanen kunnen vaak worden gevonden door regelmatige inspecties uit te voeren. Overmatig oppervlaktegruis in de goten en regenpijpen, gebarsten verf, verkleurde gipsplaten en loszittend behang zijn allemaal tekenen van een falend dak aan de binnenkant.

Wat als ik niet thuis bent wanneer de platdak expert langskomt?

Onze dakexpert gaat op één dag naar meerdere woningen voor een dakinspectie. Daarom vragen wij u om ons op de hoogte te brengen als u niet thuis kunt zijn, zodat we een andere afspraak kunnen plannen. Indien u ons niet binnen 24 uur verwittigt, dan zijn wij genoodzaakt voorrijkosten van €59 in rekening te brengen.

Wat is een onderhoudscontract?

Met een onderhoudsovereenkomst kunt u er zeker van zijn dat wij uw dak één keer per jaar komen controleren. Het afsluiten van een onderhoudscontract is niet verplicht. Dit bevordert de levensduur van uw dak aanzienlijk, omdat eventuele problemen door ons kunnen worden opgespoord, zodat ze snel kunnen worden hersteld. Als de gebreken niet tijdig worden hersteld, kunnen ze aanzienlijke schade veroorzaken, met hogere kosten tot gevolg. 

Kan ik in aanmerking komen voor een onderhoudscontract als mijn dak is aangelegd door een ander?

Jazeker! Wij inspecteren uw dak en nemen de status van uw dak op in ons onderhoudsprogramma. U wordt dan jaarlijks teruggezien voor het onderhoud van uw dak.

Kan ik subsidie krijgen voor dakisolatie?

Ja, dat is mogelijk. Op onze pagina over subsidie bij dakisolatie kunt u alle informatie terugvinden.

 • Professionele dienstverlening
 • Gratis offerte aanvragen
 • Vakmanschap gegarandeerd
 • VCA gecertificeerde dakdekkers
 • Tevredenheidsgarantie
 • Kwaliteit materialen
 • Gratis dakinspectie
 • Garantie tot wel 20 jaar!
 • Op locatie binnen 24 uur
 • Geen onvoorziene kosten
 • Scherp geprijsde offertes
 • Inclusief video’s en foto’s van voor- en achteraf
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button